Se 1½ time lang Foredrag på Dansk, på YouTube nuklik påNyeste forskning som kategorisk afviser det universelle incest tabu: Engelsk Introduktion (4 min.), resten på dansk. Engelsk tekst til højre for videobilledet på YouTube findes 3 links: til ægyptologens forlag, hvor bogen kan købes, til bogens indholdsfortegnelse og til de første 24 sider af bogen som alle kan læse fritklik her
For at afspille hele det 1½ time lang foredrag / diskussion automatisk
(i stedet for manuelt én efter én) gå til følgende YouTube side og klik på "Play All" i højre side - for automatisk afspilning gå først til den pågældende YouTube side ved atklikke her
New Research Rejects Universal Incest Taboo: Eng. Intro, Eng. Text Right of Screen; Dansk Foredrag
klik her  

 

24. Jan. 2003                               Falun Dafa Informations CenterFDI: Burma: Ældre mand får 7 års fængsel for banner med påskriften “Sandfærdighed-Godhjertethed-Tålsomhed”

      Hovedårsagen er Jiang Zemin’s pres for at forfølge Falun Gong i udlandet

 

HONG KONG (FDI) – 71-årige Hr. Chan står stille på siden af en Burmesisk gade. Han folder et lille gult banner ud, hvorpå der står ”Sandfærdighed-Godhjertethed-Tålsomhed” mens han tålmodigt venter på at Jiang Zemin’s kortege skal passere.

 

Inden for få sekunder pågribes han af det lokale politi. Overvåget af den Kinesiske Ambassade, og uden tilstedeværelsen af hverken en advokat eller familie, bliver den ældre mand i al hemmelighed idømt 7 års fængsel og ført bort.

 

Hr. Chan’s sag blev for første gang fremlagt offentligt i går. En Falun Gong udøver og statsborger i Hong Kong var på besøg hos sin familie i feriesæsonen 2001-2002, da han fandt ud af at Jiang Zemin havde planlagt at besøge landet.

 

Siden iværksættelsen af hans kampagne mod Falun Gong i 1999, er kommunistpartiets leder Jiang Zemin blevet kendt for at presse udenlandske regeringer til at handle ulovligt, særligt under hans besøg. Da Jiang var i Tyskland sidste april, angreb hans efterretningstjeneste Falun Gong udøvere; i Island sidste juni, pressede Jiang myndighederne til at benytte en ulovlig sortliste og forhindrede udøvere i at komme ind i landet under hans besøg.

 

Sydøstasiatiske lande, såsom Burma, har i særlig grad været udsat for pression. Sidste august, i det nærliggende land Cambodja, blev et ældre par kidnappet af den Kinesiske Ambassades agenter og hemmeligt anbragt i en arbejdslejr i Kina.

 

Foreningen for Falun Dafa i Hong Kong, Nordamerika, Europa og Australien begyndte i dag en appeal for at få Hr. Chan løsladt. De har adresseret breve til burmesiske embedsmænd i hovedstaden Rangoon, såvel som til Burmas konsulater i Hong Kong og USA. Sagen vil også i kategorien samvittighedsfange blive fremlagt for FN og Amnesty International.

 

Da Hr. Chan først blev arresteret for at vise principperne for Falun Gong offentligt, blev han holdt tilbage i over en måned. Mens han var i forvaring holdt embedsmænd fra den Kinesiske Ambassade opsyn, mens det lokale burmesiske politi gentagende gange forlangte at Hr. Chan fremlagde et skriftligt løfte på at opgive udøvelsen af Falun Gong; et krav der almindeligt pålægges udøvere i Kina. I bytte for at handle imod sin vilje, tilbød de ham hans personlig frihed.

 

Hr. Chan nægtede.

 

Den 31. januar 2002, blev den 71-årige Hr. Chan i al hemmelighed idømt 7 års fængsel og advarede sin familie mod at kontakte Falun Gong udøvere i Hong Kong.

 

Relaterede Links:
In-Depth Reports on Jiang's persecution campaign overseas and in China:

 

http://faluninfo.net/displayAnArticle.asp?ID=6936

 

Yderligere Information, kontakt venligst Foreningen for Falun Gong i Danmark:

 

Marco Hsu: 61 34  37 10 

Lingnan Wu: 28 51 24 53

eller

Læs gerne papir-udgaven af Fra Incest til Mediehetz,  som kan lånes gratis på Det Kgl. Bibliotek eller lige her:

For første gang læs Nu i flot Super PDF Format
Fra Incest til Medie-hetz  
- af forfatter Troels Peter Schmidt uddannet antipædagog ved Ballerup Fritidspædagog Seminarium - klik her

Hjem

Bekæmp censur!  - Resist Censorship!