Se 1½ time lang Foredrag på Dansk, på YouTube nuklik påNyeste forskning som kategorisk afviser det universelle incest tabu: Engelsk Introduktion (4 min.), resten på dansk. Engelsk tekst til højre for videobilledet på YouTube findes 3 links: til ægyptologens forlag, hvor bogen kan købes, til bogens indholdsfortegnelse og til de første 24 sider af bogen som alle kan læse fritklik her
For at afspille hele det 1½ time lang foredrag / diskussion automatisk
(i stedet for manuelt én efter én) gå til følgende YouTube side og klik på "Play All" i højre side - for automatisk afspilning gå først til den pågældende YouTube side ved atklikke her
New Research Rejects Universal Incest Taboo: Eng. Intro, Eng. Text Right of Screen; Dansk Foredrag
klik her

 

Anti Fascistisk Aktions fascistiske tankegods

 

Anti Fascistisk Aktions blokadetrussel/forbud mod at ytre sig i Medborgerhuset
er en illegitim krænkelse af Ytringsfriheden uanset hvordan man vender og drejer det og årsagen bag truslen er, efter min mening, Anti Fascistisk Aktions fascistiske tankegods. 

AFAs ellers berettigede kamp imod fascismen har åbenbart, synes jeg, påvirket deres egen tankegang i uheldig retning: Manglende respekt for det enkelte menneskes ret til at have og give udtryk for sine egne tanker er tilsyneladende en by i Rusland for nogle semifascistiske beslutningstagere i AFA.

Det var nemlig sådan i Nazityskland at man ikke skelnede mellem personen og personens tanker og udtalelser. Uønsket tænkning og udtalelser var identisk med at personen var uønsket. At ville fjerne forkerte tanker var identisk med at ville fjerne personen der udtalte disse.

Ikke at kunne eller ville skelne mellem personen og personens tanker/udtalelser er, tror jeg, fascistisk tankegods - jf. Paul Henningsens "Tanken er fri" og Liva Weel der sang under besættelsen; de binder os på mund og hånd om tyskernes undertrykkelse. Sangen, som de fleste ved, var skrevet og sunget i protest mod nazisternes besættelse af Danmark (jf. at AFA i første omgang havde heldet med sig til at få mødet aflyst og dermed var der tale om en besættelse/udrensning af "et uønsket element" (af en bestemt person) i Medborgerhuset! Et heldigvis kun midlertidigt resultat af Anti Fascistisk Aktions fascistiske tankegods).

Min egen kamp imod racisme, sexisme og klassesamfundet har jeg skrevet om på: http://www.just-well.dk/biografi.htm#a  = Apropos: Den 28. august 2003, var det 40 år siden Martin Luther King's berømte tale ("I have a dream"). 

Troels Peter Schmidt

Ofte stillede spørgsmål til denne debat:

Mange konkretiser kærlighedens klassiske had/kærlighed dilemma ved at stille to absolutte modsatte poler i aktuel dansk politik op mod hinanden således:

Hader vi dem og elsker vi dem......Dansk Folkeparti.....Eller giver de os mulighed for at komme i medierne..? Eller hvad?

Jeg opfatter ethvert menneske som ukrænkelig, det må man godt kalde kærlighed: Kærlighed til ethvert menneskes ret til at udøve alle sine menneskerettigheder. At komme i medierne er bestemt ikke det vigtigste for mig.

Hvorfor give Dansk Folkeparti " talerør" så Dansk forbandet Folkeparti IGEN kan ytre deres had til  menneskeheden?... Hvorfor?

Svaret for mig er såre simpel. Det er anskuelsesundervisning for alle og enhver i lige præcis hvad mange selv mener at de står inde for:
Frihed til forskellighed mellem mennesker, men også for frihed til at vælge hvem man vil tale med eller ikke tale med. 

Er man så fascist eller racist hvis man laver blokade imod udøvelsen af menneskeretten til at ytre sig?

Efter min mening er man kun fascist eller racist, hvis man udfører en fascistisk eller racistisk handling samtidig med at man har en sådan tankegang. Afholdelsen af debat arrangementet mandag den 1. september i Medborgerhuset, Nørre Allé 7, København, kl. 19, demonstrerer frihed til forskellighed og retten for modpolerne i dansk politik til frit at markere deres vidt forskellige synspunkter i debatten og deres absolutte modsatte positioner i dansk politik. En ganske banal håndhævelse af retten til at udøve vores lovfæstede menneskerettigheder og det som, efter min mening, er det bedste vi fik ud af Verdenskrigens sejr over verdens fascismen i 1945. Lad os mindes de millioner af uskyldige ofre for fascismen for ikke selv at inkarnere fascismens væsen i os selv. 

Hjem