Se 1½ time lang Foredrag på Dansk, på YouTube nuklik påNyeste forskning som kategorisk afviser det universelle incest tabu: Engelsk Introduktion (4 min.), resten på dansk. Engelsk tekst til højre for videobilledet på YouTube findes 3 links: til ægyptologens forlag, hvor bogen kan købes, til bogens indholdsfortegnelse og til de første 24 sider af bogen som alle kan læse fritklik her
For at afspille hele det 1½ time lang foredrag / diskussion automatisk
(i stedet for manuelt én efter én) gå til følgende YouTube side og klik på "Play All" i højre side - for automatisk afspilning gå først til den pågældende YouTube side ved atklikke her
New Research Rejects Universal Incest Taboo: Eng. Intro, Eng. Text Right of Screen; Dansk Foredrag
klik her

 

For mere om

CHRISTIAN GRAUGAARD

Klik på SEXLEKSIKON

FRA ABE TIL AARESTRUP

 

 

Apropos:

Unges sexliv kriminaliseres

Leif Blædel og Christian Graugaard

Pointen

Hele pointen i Leif Blædels kommentar (Weekendavisen den 5. april 2002) er at ”Unges sexliv kriminaliseres”, som overskriften koncist lød. Denne kriminalisering vil kunne berøre unge mellem 15 og 18 og deres kærester over 18 år, selvom de intet har med prostitution at gøre i traditionel forstand. 

Justitsminister Lene Espersen foreslår nemlig en lovændring, så ”det bliver strafbart at købe sig til en hvilken som helst seksuel ydelse hos en person under 18 år – også første gang det sker. "Blædel fortsætter: ”Jeg ved ikke, om det er med overlæg, at ordet prostitution er gledet ud af fru Espersens formuleringer. Er det tilfældet, vil man tilsyneladende vende op og ned på mange hundrede års gængse former for kurmageri. Jeg så gerne brugen af diamanter som forførende gaver, også af mindre kostbare bestikkelser, miste kraften. … Jeg ville også finde det fremragende, hvis unge mennesker ikke prostituerede sig. Men det er ikke fængselsstraffe, man skal påvirke kulturen med.” 

Med hensyn til hvor mange unge der kunne tænkes blev kriminaliseret af en sådan ny lovgivning er Christian Graugaards henvisning til videnskabelige undersøgelser relevante: ”halvdelen af de 17 årige har haft samleje,” (WA den 12. april)

Det undrer mig dog at Graugaard ikke så meget som et sekund bekymrer sig for en sådan kriminalisering af de unges sexliv.

Desværre har Christian Graugaard ikke reageret på en anmodning til ham om hans  begrundelse for ikke at bekymre sig for nævnte kriminalisering af de unges sexliv. Denne hjemmeside er til enhver tid åben for hans bemærkninger hertil. Jeg synes han skylder os en forklaring.

Troels Peter Schmidt

Just-Wells webredaktør og HB medlem af Minoritetspartiet

 Se Christian Graugaards nye Sexleksikon


Læs gerne papir-udgaven af Fra Incest til Mediehetz,  som kan lånes gratis på Det Kgl. Bibliotek eller lige her:

For første gang læs Nu i flot Super PDF Format
Fra Incest til Medie-hetz  
- af forfatter Troels Peter Schmidt uddannet antipædagog ved Ballerup Fritidspædagog Seminarium - klik her

Hjem

Bekæmp censur!  - Resist Censorship!: