Se 1½ time lang Foredrag på Dansk, på YouTube nuklik påNyeste forskning som kategorisk afviser det universelle incest tabu: Engelsk Introduktion (4 min.), resten på dansk. Engelsk tekst til højre for videobilledet på YouTube findes 3 links: til ægyptologens forlag, hvor bogen kan købes, til bogens indholdsfortegnelse og til de første 24 sider af bogen som alle kan læse fritklik her
For at afspille hele det 1½ time lang foredrag / diskussion automatisk
(i stedet for manuelt én efter én) gå til følgende YouTube side og klik på "Play All" i højre side - for automatisk afspilning gå først til den pågældende YouTube side ved atklikke her
New Research Rejects Universal Incest Taboo: Eng. Intro, Eng. Text Right of Screen; Dansk Foredrag
klik her  

 

Hjem

Axel Axgil - LBLs stifter meldte sig solidarisk ind i LBLs pædofilgruppe.

I 1984 meldte den ikke-pædofile 

grundlægger af

Landsforeningen for bøsser og lesbiske - Axel Axgil - 
sig ind i landsforeningens pædofilgruppe som en symbolsk støtte til gruppen i kampen mod de medlemmer som ville smide gruppen ud af LBL, hvilket lykkedes i 1985.

  Axel Axgils handling er stadig et historisk eksempel til efterligning. Jeg tror i øvrigt, at fremtidens menneskebilleder indbærer mange heroiske og humanistiske forkæmper for demokratiet som f.eks. Axel Axgil . Denne ikke-pædofil gik ind i en af samfundets mange undertrykte grupper - selvom han ikke har den samme identitet som de fleste af denne gruppes medlemmer.  

  Et andet sammenligneligt og heroisk menneske var den nu afdøde Harlald Søbye der blandt andet gav sit hjertes kærlighed til de prostituerede som  Kærlighedsprisen er udtryk for!  Og så er der Nadine Gordimer. 

  I faglig regi har ikke-pædofile som cand.psych. Bo Møhl, cand.psych. Bent Petersen, antipædagog Troels Peter Schmidt og mange flere har besøgt pædofilgruppen. Som professionelle fagfolk der vil dialog. Om antipædagogen Schmidt skriver: 

  Du kan se og læse mere om humanisten og frihedskæmperen Axel Axgil - stifteren af Landsforeningen for bøsser og lesbiske - på hans hjemmeside.

Apropos: 

Danmarks krænkelser af menneskerettighederne

Fagforeningsdomstole - en kommentar til den verserende debat: Berufsverbot og eksklusion

Ét eksempel på mediejagt
eller moral panic

Mediejagt

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs gerne papir-udgaven af Fra Incest til Mediehetz,  som kan lånes gratis på Det Kgl. Bibliotek eller lige her:

For første gang læs Nu i flot Super PDF Format
Fra Incest til Medie-hetz  
- af forfatter Troels Peter Schmidt uddannet antipædagog ved Ballerup Fritidspædagog Seminarium - klik her

Hjem

Bekæmp censur!  - Resist Censorship!: