Se 1½ time lang Foredrag på Dansk, på YouTube nuklik påNyeste forskning som kategorisk afviser det universelle incest tabu: Engelsk Introduktion (4 min.), resten på dansk. Engelsk tekst til højre for videobilledet på YouTube findes 3 links: til ægyptologens forlag, hvor bogen kan købes, til bogens indholdsfortegnelse og til de første 24 sider af bogen som alle kan læse fritklik her
For at afspille hele det 1½ time lang foredrag / diskussion automatisk
(i stedet for manuelt én efter én) gå til følgende YouTube side og klik på "Play All" i højre side - for automatisk afspilning gå først til den pågældende YouTube side ved atklikke her
New Research Rejects Universal Incest Taboo: Eng. Intro, Eng. Text Right of Screen; Dansk Foredrag
klik her  

 

(Marts 2004) Dagbladet (mis)Information - en fjende af Menneskerettighedernes Ytringsfrihed 
- vil dag(tabloid)bladet (mis)Information fratage alle uglesete minoriteter deres menneskerettigheder? For mere klik her

Dagbladet Informations kioskbasker-kampagne imod somalierne i Danmark fik tilsyneladende ikke tilfredsstillet avisens behov for heksejagt, men bidrog til en jagt på en ikke-kriminel forening:

 

Portræt af den skændige ultra-mørkemand, 
bagmanden bag ”Mænd i mørket”::

 Den eneste rationelle tråd der gennemsyrer
 denne karikatur på verdens journalisthistoriens
 nestor, Günther Wallraff, er heksejagtens røde
 tråd: falske anklager af stigmatiserende
 karakter med efterfølgende mediedom som
 forsøger at udslette ånden, hvis ikke
 bogstavet, i menneskerettigheder – i det
 pågældende tilfælde retten til at organisere
 sig som den lovlige gruppe der reelt var tale
 om.

Realiteterne var stik modsat (mis)Informatíons og mørkemandens udlægning. Læs derfor:

Mænd og kvinder i strålende solskin under
 blå himmelstrøj - klik her

Debatindlæg i Weekendavisen Bøger  20.-26. juni 2003:
Menneskerettigheder for alle eller ingen

I Weekendavisens Blæksprutten, 13.-19. juni skrev Bo Bjørnvig en omtale af bogen ”Mænd i mørket”, af Jacob Billing under titlen ”Budbringeren overlever”.

Det er naturligvis sympatisk at Bjørnvig er kritisk samt minder os om glemte forhold som at ”Billing anmeldte selv to af sine tidligere ’venner’, …” til politiet og ”Forargelsen over hans metode – at vinde intetanende menneskers tillid for derefter at afsløre dem – er væk. Den var ellers voldsom efter udsendelsen …” i TV2 efteråret 2000.

Men det undrer mig at ingen forholder sig til det der for mig er alfa og omega i de journalistiske undercover-metoder som Billing brugte i sin infiltrering af en lovlig dansk forening: Konsekvenserne for Menneskerettighederne – i ånd som i bogstav især angående retten til at organisere sig. 

For jeg er af den opfattelse at Billings manglende respekt for hævdvundne journalistiske traditioner er i småtingsafdelingen sammenlignet med hele projektets katastrofale indvirkning på undergravningen af Menneskerettighederne og dansk retssikkerhed. Hvis Menneskerettighederne er universelle må de omfatte nazister, rockere, autonome, pædofile, Hizb ut Tahrir, you name it, alle, indtil de evt. dømmes for ulovligheder. For mig kan det være OK at afsløre enkeltpersoners evt. kriminelle handlinger i eller uden for en forening, men ikke på bekostning af Menneskerettighedserklæringen når dette ikke engang er nødvendigt.  Menneskerettighedernes eksistensberettigelse skyldes primært Hitlers udslettelse af 4-6 millioner uskyldige mænd, kvinder og børn.

En de facto konsekvens af Billings indsats er at den lovlige danske forening ikke længere kan udøve Menneskeretten til at organisere sig.

Kulturarbejder Troels Peter SchmidtLæs gerne papir-udgaven af Fra Incest til Mediehetz,  som kan lånes gratis på Det Kgl. Bibliotek eller lige her:

For første gang læs Nu i flot Super PDF Format
Fra Incest til Medie-hetz  
- af forfatter Troels Peter Schmidt uddannet antipædagog ved Ballerup Fritidspædagog Seminarium - klik her

Hjem

Bekæmp censur!  - Resist Censorship!: