Se 1½ time lang Foredrag på Dansk, på YouTube nuklik påNyeste forskning som kategorisk afviser det universelle incest tabu: Engelsk Introduktion (4 min.), resten på dansk. Engelsk tekst til højre for videobilledet på YouTube findes 3 links: til ægyptologens forlag, hvor bogen kan købes, til bogens indholdsfortegnelse og til de første 24 sider af bogen som alle kan læse fritklik her
For at afspille hele det 1½ time lang foredrag / diskussion automatisk
(i stedet for manuelt én efter én) gå til følgende YouTube side og klik på "Play All" i højre side - for automatisk afspilning gå først til den pågældende YouTube side ved atklikke her
New Research Rejects Universal Incest Taboo: Eng. Intro, Eng. Text Right of Screen; Dansk Foredrag
klik her

 

Historikeren, forfatteren  og lektor ved Roskilde Universitets Center, Henrik Jensen, kunne man hører i DR 1 - Herreværrelset v. Nikolaj Ifversen - fredag d. 10. dec. 99, kl. 23:15. Udsenudsendelsen varede 2 timer og var tidligere sendt d. 8. dec. 99. En utrolig spændende og fascinerende udsendelse med forfatteren til Ofrets århundrede - en fremragende bog - som kan lånes på biblioteket.

- Troels Peter Schmidt


Apropos: Hysteriet breder sig

Vi lever i ofrets århundrede, hvor vi pludselig føler os truet af for eksempel mandlige pædagoger. Seksualiteten har sat sig på tværs

(Uddrag: "fra Incest til MEDIE-HETZ",  anmeldt af Leif Blædel i Weekendavisen.)

Ud fra en psykoanalytisk indsigt i menneskets seksuelle natur vedkender jeg, at alle mennesker er i besiddelse, i det mindste, af rester af enhver menneskelig seksualitet. Dvs. at vi alle også har noget pædofili og sado-masochisme m.m. i vores seksuelle personligheder. Ethvert menneske vil med ret kunne tale om sin sadomasochisme, pædofili osv. uden automatisk at være sadomasochist, pædofil m.m. Vedkender vi alle dette, vil den enkelte og samfundet mere realistisk kunne håndtere virkeligheden i og omkring os. At vedkende dette har selvsagt intet at gøre med at være pædofil, sadomasochist eller nogen anden bestemt seksualitet, tværtimod!

Dette grundsyn på den menneskelige seksualitet har jeg givet udtryk for i mere end 20 år; både offentligt og privat. Troels Peter Schmidt.

Hjem

Vidste du at:

* Alle børn og voksne har erotiske og seksuelle følelser overfor hinanden på tværs af køn og alder.

* Alle børn onanerer - hvis omgivelserne ikke hindrer dem deri - lige så snart deres kropsmotorik er i stand til det, dvs. i barnets første leveår.

* Børn allerede i deres første levealder er udviklede til at opnå fuld orgastisk tilfredsstillelse.

* I Muria-samfundet i Centralindien ved alle børn alt om de grundlæggende seksuelle facts, når de er 3-4 år gamle. Når de er 6-8 år gamle har de prøvet "alt" inklusiv samleje, og det fortsætter de med resten af livet.

* Der findes kollektiver i USA, hvori næsten alle børn har haft samleje, når de er 5-6 år gamle, og at dette har været til gavn for børnenes personlighedsudvikling.

* Når en dreng onanerer sammen med en voksen mand i positive omgivelser, så kan drengens skyldfølelser og skamfølelser forsvinde.

* Voksen/barn-sex har ingen indflydelse på barnets senere seksualorientering, og i positive omgivelser er denne endda gavnlig for barnets personlighedsudvikling.

* Samleje og onani mellem voksne og børn er ofte til gavn for barnet, når omgivelserne er positivt indstillede.

* Sex i sig selv skader hverken børn eller voksne. Hvis den voksne blot er den passive eller højst én der spiller en slags sufflør-rolle, og barnet bestemmer hvad der skal foregå, så kan et voksen/barn seksuelt forhold være gavnligt for barnet. Ikke mindst hvis der er åbenhed omkring, hvad der sker, og barnets omgivelser er positivt indstillede overfor barnet, og hvad barnet har oplevet. Dette udelukker ikke et positivt initiativ fra den voksne.

* Der er ikke, i sig selv, nogen stor forskel på seksualiteten før og efter puberteten. Der er ingen kvalitativ forskel - allerhøjst en gradsforskel.

Ovenstående indsigt er fra bogen "Children and Sex", en international samling af videnskabelige undersøgelser fra USA og Europa, redigeret af Constantine og Martinson, Little, Brown and Company, 1981. Anmeldt i Nordisk Psykologi januar 1983 og i Nordisk Sexologi juni 1983, af cand.psych. Hans Hessellund, Aalborg Universitetscenter.

Læs gerne papir-udgaven af Fra Incest til Mediehetz,  som kan lånes gratis på Det Kgl. Bibliotek eller lige her:

For første gang læs Nu i flot Super PDF Format
Fra Incest til Medie-hetz  
- af forfatter Troels Peter Schmidt uddannet antipædagog ved Ballerup Fritidspædagog Seminarium - klik her

Hjem

Bekæmp censur!  - Resist Censorship!: