Se 1½ time lang Foredrag på Dansk, på YouTube nuklik påNyeste forskning som kategorisk afviser det universelle incest tabu: Engelsk Introduktion (4 min.), resten på dansk. Engelsk tekst til højre for videobilledet på YouTube findes 3 links: til ægyptologens forlag, hvor bogen kan købes, til bogens indholdsfortegnelse og til de første 24 sider af bogen som alle kan læse fritklik her
For at afspille hele det 1½ time lang foredrag / diskussion automatisk
(i stedet for manuelt én efter én) gå til følgende YouTube side og klik på "Play All" i højre side - for automatisk afspilning gå først til den pågældende YouTube side ved atklikke her
New Research Rejects Universal Incest Taboo: Eng. Intro, Eng. Text Right of Screen; Dansk Foredrag
klik her

 

Sexuelle tilnærmelser på et offentligt sted

Selvom f.eks. den respekterede medarbejder ved bøsse- og lesbisk Radio Rosa i København, Erik Ladefoged mener, at det er OK at have sex på offentlige toiletter - i sin radio sagde han: "Hvad er der i vejen ... byen er fuld af skønne lokummer!" ... så forsøger jeg at få folk væk derfra.

  Som jeg skrev i Østerbro Avis d. 15. marts har jeg forsøgt at få sexaktiviteterne væk fra offentlige toiletter. Også selvom personer som Pat Califia, Ladefoged og politiet må anses for at mene, at den slags er en privatsag.

  Journalisten Lars Schmidt, fra Østerbro Avis, havde et interview med politiet i sin avis d. 22 marts. Her slog Øbro Avis det stort op, at politiet mener at hvad der sker bag lukkede døre på et offentligt toilet er en privatsag.

  Men jeg synes at der findes andre og mere betryggende alternativer.

  Til dem som måske mener det samme som jeg har jeg nogle forslag:

  Hvis nogen skulle henvende sig til dig med sexuelle tilnærmelser på et offentligt sted, og du ikke selv ønsker noget sådant, så kunne du foreslå, venligt, at vedkommende i stedet opsøgte en sexforening, pornoklub eller anden relevant forening.

  Men hvis du i en sådan situation skulle have lyst til noget sexuelt, så kunne I jo gå hjem sammen. Sådan helt privat. Eller I kunne opsøge en forening eller klub.

  Jeg mener, at begge forslag kan være en praktisk løsning for en del mennesker. Bland dig i debatten og skriv hertil, hvis du har lyst til det.

Troels Peter Schmidt

Apropos I:

Apropos II:

Læs gerne papir-udgaven af Fra Incest til Mediehetz,  som kan lånes gratis på Det Kgl. Bibliotek eller lige her:

For første gang læs Nu i flot Super PDF Format
Fra Incest til Medie-hetz  
- af forfatter Troels Peter Schmidt uddannet antipædagog ved Ballerup Fritidspædagog Seminarium - klik her

Hjem

Bekæmp censur!  - Resist Censorship!: