Se 1½ time lang Foredrag på Dansk, på YouTube nuklik påNyeste forskning som kategorisk afviser det universelle incest tabu: Engelsk Introduktion (4 min.), resten på dansk. Engelsk tekst til højre for videobilledet på YouTube findes 3 links: til ægyptologens forlag, hvor bogen kan købes, til bogens indholdsfortegnelse og til de første 24 sider af bogen som alle kan læse fritklik her
For at afspille hele det 1½ time lang foredrag / diskussion automatisk
(i stedet for manuelt én efter én) gå til følgende YouTube side og klik på "Play All" i højre side - for automatisk afspilning gå først til den pågældende YouTube side ved atklikke her
New Research Rejects Universal Incest Taboo: Eng. Intro, Eng. Text Right of Screen; Dansk Foredrag
klik her

 

Avisindlæg der er værd at læse:

 • I Weekendavisen fra d. 9.-15. juni.
  For børnenes skyld - Henrik Dørge skriver:
  "Pædofili. De offentlige arbejdsgivere får større adgang til at kontrollere straffeattester for ansatte på skoler og børneinstitutioner.
  Men en ny undersøgelse viser, at overvågningen ikke bekæmper sex-misbrug af børn." Webredaktørens kommentar: Forudsætningen for alle forebyggende foranstaltninger imod sex-misbrug er en klar opfattelse af hvad sex-misbrug er! 

 • "Under ordnede forhold"
  - Anne Knudsen anmelder Den reglementerede prostitution i København: "De prostituerede kvinder omkring århundredskiftet levede længere end deres medsøstre, blev med lige så stor sandsynlighed gift - og så tjente de kassen".  " ... selv om man betalte husleje, alfons, og smart tøj ud af indkomsten (hospitalsbehandlingerne var gratis), var der ingen tvivl om, at erhvervet virkelig var lukrativt. Denne pointe er den egentlige nyhed i Bøge Perdersens bog, og den er uhyre grundigt dokumenteret. Den er også kontroversiel, endnu den dag i dag."
  (Boganmeldelsen "Under ordnede forhold", af Anne Knudsen. Den reglementerede prostitution i København fra 1874 til 1906 - et strengt empirisk, omarbejdet historiespeciale fra Århus Universitet. (Weekendavisen d. 19.-27. april 00) 191 s., ill. 198 kr. Museum Tusculanum.

  OBS: I artiklen "Løse fugle" (Weekendavisen 25.9.1998) anmeldte Anne Knudsen tillige Kærlighed til salg. De prostitueredes verdenshistorie, af Nils Johan Ringdal. Oversat fra norsk af Claus Clausen, Tiderne Skifter. 556 sider, ill. i s/h og farve, 398 kr. Bogen kommer bl.a. ind på forskellige traditionelle forklaringer på prostitution - men ingen af disse holder vand!

 • "Jeg mener faktisk, at sex er det vigtigste af alt. Også vigtigere end både kunst og politik. ... Jeg har aldrig bevidst villet provokere, men bare sagt dét, der lå mig på hjerte. ... Jeg er anarkist. ..." (Jens Jørgen Thorsen i B.T. d. 8. april)

 • B.T.: "Danske politikere fulde af fordomme - Indvandrerpolitikere i oprør mod deres egne partier ... I går forlod ..." SFs " ... eneste etniske medlem af Borgerrepræsentationen i København, Wallait Khan, partiet ... "  Bashy Quraishy: "Det er partitoppen, der er allermest fastlåst til de etniske minoriteter i partiet, for de har jo ingen kontakt med virkeligheden. De lider af fordomme, " (B.T. lør. 8. april.)

 • Information: "Aktiveringsprojekt lukket - Et af de kontroversielle aktiveringsprojekter, Information satte fokus på i efteråret, er nu blevet stoppet" (Inf. 8.-9. april) Apropos: Landsorganisationen af Arbejdsledige

 • Weekendavisen: "Manden som gris. ... Efter min mening finder cementeringen af mønsteret med kvinden som objekt og manden som gris først og fremmest sted i reklamen og i medierne." (WA 7.-13. april)

 • Weekendavisen: "Mandekroppe. ... Derfor må vi kvinder stille krav om, at mandekroppe i fremtiden bruges på samme måde og lige så ofte som kvindekroppe - i medierne. Så kan vi kvinder også sidde og savle lidt, ..." (WA 7.-13. april)  Apropos:  Det erotisk isbjerg

 • Politiken: "Hysteri i børnehaver - ... der ses skævt til mandlige pædagoger på grund af en jomfrunalsk skræk for, at de kære små skal miste deres uskyld. ..." (Politiken 7.april) Apropos Lone Nørgaard som blåstempler mandlige pædagogers flugt fra daginstitutionerne.


Der blev afholdt et foredrag om:  BRUG & MISBRUG  af stoffer; 
d. 6. april af Jørgen Lumbye    -     i  Gaderummet,  Nørrebrogade 56. 
Hér kan du læse lidt om Interview i Weekendavisen: Statens forbud og løgne
(Weekendavisen 22.-29.dec.99)

Læs gerne papir-udgaven af Fra Incest til Mediehetz,  som kan lånes gratis på Det Kgl. Bibliotek eller lige her:

For første gang læs Nu i flot Super PDF Format
Fra Incest til Medie-hetz  
- af forfatter Troels Peter Schmidt uddannet antipædagog ved Ballerup Fritidspædagog Seminarium - klik her

Hjem

Bekæmp censur!  - Resist Censorship!: