Se 1½ time lang Foredrag på Dansk, på YouTube nuklik påNyeste forskning som kategorisk afviser det universelle incest tabu: Engelsk Introduktion (4 min.), resten på dansk. Engelsk tekst til højre for videobilledet på YouTube findes 3 links: til ægyptologens forlag, hvor bogen kan købes, til bogens indholdsfortegnelse og til de første 24 sider af bogen som alle kan læse fritklik her
For at afspille hele det 1½ time lang foredrag / diskussion automatisk
(i stedet for manuelt én efter én) gå til følgende YouTube side og klik på "Play All" i højre side - for automatisk afspilning gå først til den pågældende YouTube side ved atklikke her
New Research Rejects Universal Incest Taboo: Eng. Intro, Eng. Text Right of Screen; Dansk Foredrag
klik her  

 

B.T. Søndag og Minoritetspartiets pressemeddelelse!  Og webredaktørens  genmæle trykt  i B.T.

Bøsser & lesbiske stemmer på Minoritetspartiet

Nyt i Minoritetspartiet: MØDER I HELE LANDET

Fotos fra demonstration imod Tortur

Fotos fra Minoritetspartiets Fest

Hvad er forskellen på SF, Enhedslisten og Minoritetspartiet? Klik her for svaret! 
Avisanden
Heksejagt på Minoritetspartiet & Troels Peter Schmidt 

Tamer blev interviewet i DR 1s Silikone. om hendes nye bog Bloksbjerg.

Leyla Tamer i Kulturcaféen
- Tamers hjemmeside 
- klik her
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Klik på Bloksbjerg!

Leyla Tamers Bloksbjerg blev anmeldt i Politiken, Kristeligt Dagblad, Weekendavisen m.fl. Samt et  interview i Ekstra Bladet
og Alt for damerne
"Jeg overgiver mig til lysten"

Fra forbedringshus til parkeringshus
- magt og modmagt i Vridsløselille Statsfængsel

Lauesen, Torkil: 
Fra forbedringshus til parkeringshus
. Var med i Blekingegade-banden og beskriver fængslet set fra fangens synsvinkel. Et forsøg på en balance mellem nærhed og analytisk distance.

Læs resumé af bogen - klik her

Hans Reitzel 228 sider - hæftet.
DKR: 100,- Bestillingsnummer: BB 1557 - klik her

"OVERLEVELSESGUIDE" FOR INDSATTE
Torkil Lauesen

Den danske langtidsfange og veteran i statsanliggender Torkil Lauesen har skrevet en overlevelsesguide for indsatte. Dette er en samling med indsattes erfaringer med fængselslivet i en lukket anstalt for mænd i Danmark, men forfatteren håber at overlevelsesguiden kan bearbejdes til den enkelte anstalt og videreudvikles over tid. Den foreligger foreløbig på dansk, svensk og engelsk.
Den er ingen objektiv beskrivelse - for hvordan kan en indsat være objektiv til fængslet? Ingen kan være objektiv om sin smerte, og ingen skal være det!
Klik på Overlevelsesguiden

Kriminalforsorgens ubegavede reaktion blev til en "anmeldelse" af bogens titel, men ikke af bogen! - klik her

Klik på bogen!
Klik på Forlaget om bogen
 

Unges sexliv kriminaliseres

Leif Blædel og Christian Graugaard
(Læs også Leif Blædel vs. justitsminister Lene Espersen nedenfor)

Pointen

Hele pointen i Leif Blædels kommentar (Weekendavisen den 5. april 2002) er at ”Unges sexliv kriminaliseres”, som overskriften koncist lød. Denne kriminalisering vil kunne berøre unge mellem 15 og 18 og deres kærester over 18 år, selvom de intet har med prostitution at gøre i traditionel forstand. 

Justitsminister Lene Espersen foreslår nemlig en lovændring, så ”det bliver strafbart at købe sig til en hvilken som helst seksuel ydelse hos en person under 18 år – også første gang det sker. "Blædel fortsætter: ”Jeg ved ikke, om det er med overlæg, at ordet prostitution er gledet ud af fru Espersens formuleringer. Er det tilfældet, vil man tilsyneladende vende op og ned på mange hundrede års gængse former for kurmageri. Jeg så gerne brugen af diamanter som forførende gaver, også af mindre kostbare bestikkelser, miste kraften. … Jeg ville også finde det fremragende, hvis unge mennesker ikke prostituerede sig. Men det er ikke fængselsstraffe, man skal påvirke kulturen med.”

Med hensyn til hvor mange unge der kunne tænkes blev kriminaliseret af en sådan ny lovgivning er Christian Graugaards henvisning til videnskabelige undersøgelser relevant: ”halvdelen af de 17 årige har haft samleje,” (WA den 12. april)

Det undrer mig dog at Graugaard ikke så meget som et sekund bekymrer sig for en sådan kriminalisering af de unges sexliv.

Desværre har Christian Graugaard ikke reageret på en anmodning til ham om hvorfor han ikke bekymrer sig for nævnte kriminalisering. Denne hjemmeside er til enhver tid åben for Graugaards  bemærkninger hertil. Jeg synes han skylder os og de unge en forklaring, ikke mindst fordi Graugaard er en af de  mest toneangivende personer i foreningen Sex og Samfunds Sexlinien - en meget kendt og brugt seksualrådgivning for UNGE!

Troels Peter Schmidt
Just-Wells webredaktør og HB medlem af Minoritetspartiet

 Se Christian Graugaards nye Sexleksikon


Læs også: Weekendavisen i uge 8.-16. maj 2002
Lovraseri.
Nu vil Lene Espersen forbyde fiktiv børnepornografi (klik på Kræftsyg lov!), skønt jo ingen børn har lidt overlast ved den. Skal Nationalmuseet så også gemme sine oldgræske krukker bort?

Følelser frem for kendsgerninger
Leif Blædel skriver i:
Weekendavisen den  8.-16. maj 2002


Gaderummet har fået ny pris

Weekendavisen:
FALLOS - Det knogleløse mysterium

Bevar Ungdomshuset trods den kristne frimenigheds køb af huset!

 Vi har akut behov for din hjælp og støtte til  Gaderummet der nu trues med udsmidning!

 

En anmeldelse af 0VER-DANMARKS
Rapport om
Gaderummet-Regnbuen

Gaderummet trues med udsmidning

Dagbladet Informations 
behandling af spørgsmålet prostitution/trafficking kritiseres voldsomt
i Dagbladet Politiken:
"Ofre for trafficking eller driftige erhvervskvinder?":
Af Inger Thorun Hjelmervik, ph.d. og Steven Sampson, ph.d., Politiken d. 17. juni 2001.


Dagbladet Information:
Muslim og naturist 
-hånd i hånd på Bellevue strand

Nøgen på Bellevue
Kulturradikalisme er frihed til forskellighed
Kulturradikalt
Af Troels Peter Schmidt - forfatter, naturist og mangeårige bøsseaktivist
Kulturradikalisme er frihed til forskellighed


Kommentar til aktuel debat i Politiken::
Din krop er din og min krop er min 
- en gensidig integrationspolitik


Politiken og Weekendavisen er bange 
for videnskabelig kritik af kannibalisme


Fra Faklen:
Samfundsudsigten
 
er et fast indslag i Faklen, der samler og kommenterer de seneste måneders nyheder om myndighedernes magtmisbrug, afvikling af retssamfundet, overgreb mod minoriteter, bevidst propaganda, diskrimination og generelle totalitære tiltag: Det trækker op.

Faklen skriver i Samfundsudsigten:
Grænser for ytringsfrihed i BUPL

Pædagogernes fagforening, BUPL vedtog på en kongres i december med mere end to tredjedeles flertal en ændring af foreningens regler. Ændringen blev foreslået af foreningens forretningsudvalg og bestod i, at det fremover skal kunne medføre eksklusion af foreningen, hvis et medlem har begået en strafbar handling over for børn - eller hvis medlemmet "offentligt udtaler sig til støtte for sådanne handlinger" (citeret efter Berlingske Tidende, 12.12.00). Dermed er det ikke tilladt for foreningens medlemmer at udtale sig til fordel for pædofili eller for at revse børn.

Foreningens formand, Bente Sorgenfrey siger til avisen: 
"Vi har brug for, at der er en høj troværdighed i forhold til det pædagogiske arbejde, og det er simpelt hen for skadeligt for os som organisation at have medlemmer, der har sådanne synspunkter."

Det forlyder ikke, hvor grænsen for godkendte udtalelser går, men Bente Sorgenfrey leverer en antydning i en kommentar til, hvorvidt ekskluderede medlemmer vil kunne hæve understøttelse fra BUPLs A-kasse: "Man vil vurdere fra A-kassen, om de står til rådighed for det pædagogiske arbejdsmarked. Hvis man har udtalt sig til støtte for, at pædofili ikke skader børn, så tror jeg ikke, der er mange arbejdspladser inden for vores område, som vil ansætte vedkommende."

Det kunne altså se ud til at være en mulig eksklusionsgrund, hvis et medlem hævder, at pædofili ikke skader børn - en påstand, som på baggrund af f.eks. psykologisk sagkundskab kan underbygges eller tilbagevises, men som i sig selv ikke er andet end et muligt standpunkt i en saglig diskussion. BUPLs utvivlsomt velmente og i sig selv prisværdige indsats for børns ve og vel skal åbenbart føres på bekostning ikke blot af ytringsfriheden, men også af muligheden for en saglig belysning af alle sagens aspekter og argumenter." Skriver Faklen i nr. 19.

Apropos  "Grænser for ytringsfrihed i BUPL"  i Faklen nr. 19: 

skriver forfatter Troels Peter Schmidt en kronik om 
formanden for BUPL, Bente Sorgenfrey, der er lodret uenig med formanden for Børns Vilkår, 
John Halse
.

Når hystorierne får frit spil

Læs også: 
John Halses (Børns Vilkår) forplumrer debatten om børns 
livsbetingelser ved populistiske synspunkter, skriver Erling Fundal, rådgiver i Foreningen Far, 
Kristeligt Dagblad  d. 9. maj 2001 (Danmarks selvudnævnte superforældre - Kommentar)


Shulamith Firestone & Daniel Cohn-Bendit om 
voksen/barn sex: 
"Min konstante flirt med børnene blev hurtigt af erotisk karakter. Jeg fornemmede virkelig, hvordan de små piger allerede i femårsalderen havde lært at lægge an på mig...(...) Flere gange åbnede nogle af børnene gylpen i mine bukser og begyndte at kærtegne mig. Da de blev ved, kærtegnede jeg også dem." skrev Cohn-Bendit. "Shulamith Firestone gik endnu længere og udtrykte håb om, at i en verden uden incest-tabu (...) ville forhold til børn omfatte lige så meget genital sex, som de var i stand til, hvilket sikkert er langt mere, end vi tror." 

Utopia genoplivet, kronik af Slavoj Zizek, i Dagbladet Information  d. 25. april 2001.
Apropos: Kvinder og voksen/barn sex og Susanne Brøgger


Politiken fra d. 20. april 2001:
Om lektor Lone Nørgaards demagogik
- Af Ahmed Idrissi, psykolog og kulturformidler:
"Lone Nørgaard bruger den demagogiske værtsgæst metafor til at overtyde sig selv om, hvor god og civiliseret hun er, og hvor utaknemlige og primitive ' vi andre'  er."

Dansk Pykologforeningens Johanne Bratbo 
og nogle af foreningens medlemmer 
har vidt forskellige virkelighedsopfattelser

Just-Well citerer: 

To forskellige virkeligheder
Af Søren Friis Smith
Psykolog Nyt, nr. 55, 2001.

"I PN nr. 4/01 og 6/01 tegner Johanne Bratbo (JB) DPF's holdning til medlemmernes arbejde vedrørende mistanke om seksuelt misbrug af børn. Jeg konstaterer, at DPF og undertegnedes virkelighedsopfattelse divergerer.

Som klinisk psykolog med 2 års videreuddannelse på børneområdet er det noget ejendommeligt at skulle finde sin plads i en foreningsverden, der ifølge JB er opdelt mellem "de forskere, der beskæftiger sig med vidnepsykologi, og de kliniske psykologer" (PN 4/01). 

Ejendommeligt fordi jeg både er optaget af vidnepsykologi og af min kliniske virksomhed - og fordi jeg mener, at man slet ikke kan varetage en klinisk børnepsykologisk virksomhed på dette område, hvis ikke man netop er optaget af begge dele."

For mere klik her på: Søren Friis Smiths egen hjemmeside


Dagbladet Information:
"Skån barnet

Det kan dokumenteres, at Red Barnet 
bygger på forkerte oplysninger om symptomer 
på børnemisbrug"

(Kommentar af psykolog Søren Friis Smith i dagbladet Information den 18. dec. 00)

"... konklusionerne i netop den undersøgelse, som jeg refererede til i mit første indlæg ..." 
d. 1. dec. findes hos: Kendall-Tacket, Williams, Finkelhor: Impact of Sexual Abuse on Children: A Review and Synthesis of Recent Empirical Studies, Psychological Bulletin 1993 (113);164-180).

Psykolog Søren Friis Smith Inf. d. 18.dec.)  

Uddrag fra Smiths første indlæg i:
Information d. 1. dec. 2000 om bl.a.:

Et barn gjort fortræd
Red Barnet har haft rod i regnskaberne, men der er også rod i fagligheden
Kommentar af Søren Friis Smith, psykolog:

"Red Barnet giver på organisationens hjemmside anvisninger på, hvordan forældre bør forholde sig, hvis de vil finde ud af, om deres barn er blevet seksuuelt misbrugt: 
>>Børn, der bliver misbrugt, har et særligt adfærdsmønster. ...<< "

[men, som psykologen Søren Friis Smith skriver i Information]:

"Børn, der bliver misbrugt, har ikke et særligt adfærdsmønster, og man kan ikke ved at sammenstille træk i et barns adfærd udsige noget som helst om, hvorvidt barnet har været udsat for seksuelt misbrug eller ej. 

Gammelkendt viden
 
Denne viden er ikke ny. Den udspringer af et stort tværgående studier af ikke mindre end 45 amerikanske undersøgelser, der næsten alle er foregået i 1983-1993. Målet for disse undersøgelser var netop at studere effekterne af seksuelle overgreb på børn. Følgende kunne fastslås på baggrund af oversigtsarbejdet:  

 • Man kan ikke relatere et enkelt symptom eller symptomer til seksuelle overgreb
 • Majoriteten af de ofre, der er blevet undersøgt, fremviser ingen symptomer
 • Symptomer kan ikke anvendes som støtte til, at seksuelt misbrug har fundet sted. 
  Der kræves andre beviser
 • De, som er blevet udsat for overgreb af en nærtstående, ofte under lang tid, eller som har været udsat for overgreb, der har indbefattet oral, anal eller vaginal penetration, får flere symptomer. 

  De nævnte resultater er syv år gamle, og man kan kun gisne om, hvorfor denne viden har haft så svært ved at trænge igennem. ...

Det tjener ikke som undskyldning for Red Barnet, at denne institution ikke er den eneste, der fokuserer på børns livsvilkår, som kolporterer sådanne lister, ...[Dvs. de nævnte anvisninger på Red Barnets hjemmeside, web-redaktøren.

   Man kunne ønske, at den seneste tids besindelse på området, der blandt andet har kunnet aflæses på den nyligt knækkede kurve over pædofilianklager mod daginstitutionspersonale, ville skabe mulighed for, at der skete en faglig opdatering, således at anbefalinger, der retters mod forældre og andre, kommer til at afspejle den aktuelle viden, og ikke tidligere tiders fejtagelser. ..."<<  

Apropos:

Kommentar 
af Troels Peter Schmidt, forfatter

Endelig har Information trykt kilderne til nogle forskningsresultater om sexmisbrug som kan afklare striden mellem Red Barnets Vernon Jones (den 11. dec.) og psykologen Søren Friis Smith (den 1. dec.) Disse forskningsresultater kan vende op og ned på vore opfattelse af symptomer på sexuelt misbrug. For det er mit indtryk at Red Barnets opfattelse heraf har været den mest udbredte, men som nu står for at krakelere. 

  Det viser sig at det kun er Smiths opfattelse der bygger på videnskabelig forskning. Red Barnet og Smith har været uenige i spørgsmål omkring "symptomer på sexmisbrug". Og begge synspunkter kan jo ikke være rigtige.

  Det er for det meste alt andet end nemt at finde frem til de undersøgelser, der omtales i medierne når selv gode aviser som Information ofte udelader kilderne. Men heldigvis har Information nu trykt nogle vigtige kilder til sexmisbrugsforskningen: 

Skån barnet - Det kan dokumenteres, at Red Barnet bygger på forkerte oplysninger om symptomer på børnemisbrug

Apropos:
Offentliggørelsen af forskningsresultater der minder til forveksling om den som Smith henviser til i en senere kommentar i Information (den 18. dec.) har i USA vendt landet på den anden ende med hensyn til omfanget af medieomtale. Selv den amerikanske kongres er blevet indblandet i forskernes verden, men på en sådan måde at politikerne har følt sig nødsaget til at stemme om forskningsresultaternes rigtighed! Samtidig er der her i landet stille som før en storm.

  Gad vide hvorfor sådan ”politiske forskningskrig” ikke nævnes her i landet?

  Informations læsere kan også finde disse amerikanske forskere på nettet og sikkert være med til at fastholde det høje niveau i dagbladet Information, men i øvrigt også i Weekendavisen. 

Nogle amerikanske forskere:
Bruce Rind, Ph.D., Department of Psychology Temple University, 
Robert Bauserman, Ph.D. Department of Health and Mental Hygiene, State of Maryland, 
Philip Tromovitch, Ph.D. (cand.) Graduate School of Education, University of Pennsylvania.

Apropos:

Information d. 1. dec. 2000 om bl.a.:
Et barn gjort fortræd
Red Barnet har haft rod i regnskaberne, men der er også rod i fagligheden
Kommentar af Søren Friis Smith, psykolog:
OBS!
Interesserede henvises til Søren Friis Smiths hjemmeside


Kristeligt Dagblad  19. april 2001
Dansk Psykolog Forening  
Overvejer nu om cand.psych. Jens Hansen, 
der er tilknyttet tv-programmet Big Brother, skal stå skoleret for bestyrelsen.
"I den aktuelle sag om Big Brother-deltageren Pil mener Johanne Bratbo, at psykologens udtalelser kan give problemer med hensyn til fremtidig jobsøgning og ægteskabeligt samliv." 

Psykologen Jens Hansen er tidligere kendt for at forsvare de mandlige værdier i daginstitutionerne (bl.a. i pædagogfagbladet Børn & Unge), mens kvindelige psykologer som Lone Nørgaard er kendt for at lægge afstand til sådanne værdier.

Det kan være at psykologen Jens Hansen ikke har ytret sig tilstrækkeligt ansvarsfuldt i den aktuelle sag om Big Brother-deltageren Pil, men i betragtning af Dansk Psykologforenings tidligere heksejagt mod nogle af foreningens mandlige medlemmer er der bestemt grund til at holde øje med Dansk Psykolog Forening.  Se også fagforeningsdomstolen

 

Aktuel og sigende  bog er kommet: 
Det nye højre i Danmark
Skrevet af formanden for Minoritetspartiet og chefredaktøren af Faklen Rune Engelbreth Larsen,
236 sider: 248,- kr., TiderneSkifter. 

Læs forfatterens kronik: 
Socialdemokratiet og det nye højrei dagbladet Politiken fra d. 7. april
eller kopier gratis fra denne site hele KRONIKEN I POLITKEN / Lørdag 7. april 2000. 
Apropos kronikken: 


European Commission Against Racisme and Intolerance Rapport::

Klik på:
Rapport om dansk intolerance

Og du kan læse hele rapporten i dagbladet Politiken 
fra d. 4. april! eller download det hele gratis efter du har klikket på
Rapport om dansk intolerance
På litteraturlisten til rapporten ser vi bl.a. to kendte bidragsydere:

 • Bashy Quraishy - There is Something Rotten in the State of Denmark: 
  Ethnic Minorities & Human Rights

 • Mustafa Hussain - Islam, Media & Minorities in Denmark, Current Sociology, 
  vol. 48 (4), oktober 2000  

Quraishy og Hussain har ført lange samtaler med ECRI´s to rapportører: 
Jenö Kaltenbach og Maja Sersic under deres indsamling af materialet til rapporten.

MINORITETSPARTIET: PRESSEMEDDELELSE
Minoritetspartiet tager skarpt afstand

fra regeringens, borgerlige lederskribenters og højrefløjens bagatellisering af Europarådets rapport om Danmarks diskrimination og fremmedhad mod etniske minoriteter!

 

Apropos denne sites diskussion af menneskeretten til at ytre sig citerer vi B.T:
"Bent Petersen hævder, at han siden fyringen som chefpsykolog i Næstved har modtaget flere trusler, men betegner dem som 'prisen for at være en offentlig person'. Fyringssagen fra Næstved er endnu ikke afsluttet. Bent petersen har indbragt sagen for ombudsmanden som uberettiget fyring.
B.T. 9.marts.2001

En tak til alle for at Troels Peter Schmidts foredrag på Rigshospitalet 
Hysteriets kulturelle fortællinger 
 
d. 22. februar blev en succés!

Debatten fortsatte udover hvad man plejer, skønt! Der var masser af feedback på oplægget og der kom  bl.a. en debat frem om hvordan og hvad nogle fagfolk har gjort gennem tiden for at give offentligheden flere oplysninger om nye forskningsresultater.

Hysteriets kulturelle fortællinger handlede om at flest mænd er blevet mistænkt, anklaget eller dømt for sexmisbrug af børn i daginstitutioner. Som følge heraf kan der være grund til at frygte, at mandlige pædagoger - måske ikke uden grund - flygter fra pædagogfaget. Mere herom i nedenstående kronik:

Kronik af Troels Peter Schmidt, forfatter
Når
hystorierne får frit spil
- straffes den som fører saglig diskussion

Troels Peter Schmidts seksualkritiske antipædagogik har et bud på, hvad vi kan gøre i en “hystorisk” tid som denne - en tid, som blomstrer med hysteriets kulturelle fortællinger. Foredragsrækken  Hertoft-eftermiddage fortsætter.

Apropos: Forfatter mag. art. Maria Marcus i forordet til hele og FRIE børn
>> Troels Peter Schmidt "fortsætter hvor Freud stoppede" <<.

Female Power Station
i Kvindehuset.SM-gruppen som har en proholdning til prostitution og pornografi.
 

Politiken d. 21. dec.00: 
Angst for forandring bag forargelse over unge
Kommentar i Politiken af webredaktør og forfatter Troels Peter Schmidt - en ktritik af "Tænk hvis nogen tog dem på ordet" - et interview med lektor ved Københavns Universitet Libby Tata Arcel (Politiken Søndag 17. dec.)

 

Weekendavisen i uge (24.-30.november) om bl.a.:
Pædofilt amokløb
Boganmeldelse af Egon Balsby: 

"Ret og uret. Ny bog om pædofili anbefales varmt til forældre, der umådelig let bliver tilført en uhensigtsmæssig paranoia af offentlighedens ukritiske omgang med fup og fakta."

[Her har vi langt om længe en enestående, seriøs og letlæselig fagbog:
På den anden side - 10 indlæg i pædofili-debatten 

Den er redigeret af Jette Rantorp og der er bidrag af 

 • Lena Hellblom Sjögren[der er dr.phil og efterforsknings-psykolog. Hun er forfatter til bl.a. Kampen for jobben, Skole i forort, Hemmeligheter och minnen - att utreda tillförlighet i sexual brottmål. Sammen med Astrid Holgerson har hun redigeret Seksuelle övergrepp på barn - et kritisk perspektiv.
 • Dorthe Berntsen [forsker og lektor ved Århus Universitet - væsentligste forskningsområde er den menneskelige hukommelse], 
 • Signe Hemmingsen [tidligere konsulent i Socialstyrelsen og Socialministeriet og daginstitutionsleder, blandt andet i Vadstrupgård i Gladsaxe og Broparken i Rødovre.], 
 • Eva Smith [dr.jur. professor, formand for Det kriminalpræventive Råd og for bestyrelsen for Kbh.s Retshælp],  
 • Max Scharnberg [docent i pædagogik på Uppsala Universitet. Har fungeret som forsvarets sagkyndige eller domstolens upartiske sagkyndige i 26 misbrugssager og forsket i mere end 200 sager. Forfatter til bøgerne The Myth of Paradigm-shift, The Non-Authentic Nature of Freud´s Observations, Løgnens psykologi, Textual Analysis: a Scientific Approach for Assesing Cases of Sexual Abuse],  
 • Sven Rasmussen [praktiserende psykiater i Kbh. og psykiatrisk konsulent ved Vestre Fængsel i København], 
 • Lars Hemmingsen [cand.mag. i engelsk og nordiske sprog, ansat ved Institut for Folkloristik, Københavns Universitet, underviser i mytologi på Denmarks International Study Program.] 
 • Gustav Henningsen [seniorforsker ved Dansk Folkemindesamling, arrangør af det første internationale symposium om den middelalderlige og tidligt moderne inkvisition (Kbh. 1978) og sammen med Bengt Ankarloo om den tidligt moderne europæisk hekseforfølgelse (Stockholm 1984). Har skrevet disputatsen The Witches´ Advocate.Basque Witchcraft and the Spanish (Univ. of Nevada Press 1980),]   
 • Finn Held [cand.pæd., tidligere folkeskolelærer og seminarielektor ved Blågård Seminarium.  1986-1993 medlem af Gladsaxe Byråd for SF. 1994-1997 formand for Radio Gladsaxes bestyrelse.] 
 • Jette Rantorp. [har redigeret På den anden side og skrevet kapitlet Stor risiko for justitsmord.] 

På den anden side er på 146 sider og koster 100 kr. Udgivet af Pædagogisk Medhjælper Forbund. Du kan også låne den på biblioteket

Apropos: KRONIKEN I POLITIKEN - d. 12. april 1999 - De ledende spørgsmål af  LENA HELLBLOM SJÖGREN]


Information d. 29. nov. 2000 om bl.a.:
Drop indeklemt moral
Kommentar af Karsten Lieberkind, mag.art.:

"Der er ikke noget lummert ved pornografi, snarere noget trivielt. Den giver sig ikke ud for andet end det den er. ...
  >>For de rene er alting rent<<, siger Paulus. Der er en dybere sandhed i de ord, langt dybere end diskussionen om at vende billeder den ene eller anden vej. Hvis man tager 'anstød ' af at se den menneskelige seksualitet blotlagt i dens forskellige former, er det ikke utænkeligt at det er fordi man selv har et tvetydt eller endda uafklaret forhold til seksualiteten og kærligheden. ..."


Klik på:
PÆDOFILI - før og nu, af "Rune Engelbreth Larsen, - redaktør af Faklen samt formand for Minoritetspartiet - Kronik i Aktuelt, November 21, 2000 

 

Da barndommen forsvandt blev de voksne som børn

 

Politiken d. 6. sept. 2000:
Leder:
Spørgsmålstegn
- Selvsving i børnehaverne? Vadstrupgård  

 

Politiken d. 5. sept. 2000:
Opgør om sexsager 

 

Søndagsavisen d. 20.-26. august 2000:
Søndagsavisen om nyt parti
der gør op med danskhed - Ret til forskellighed står øverst på Minoritetspartiets program - også for nazister og pædofile

 

Nyhed fra dagbladet Politiken torsdag d. 17. august 2000!
Naturisterne vandt
- kommentar om naturisternes civile ulydighed

 

Yderst relevant
Tema-nr. 16 af FAKLEN om bl.a. feminisme & pornografi 
- et stridsskrift for humanister, relativister og erkendelsesterrorister!

Læs gerne papir-udgaven af Fra Incest til Mediehetz,  som kan lånes gratis på Det Kgl. Bibliotek eller lige her:

For første gang læs Nu i flot Super PDF Format
Fra Incest til Medie-hetz  
- af forfatter Troels Peter Schmidt uddannet antipædagog ved Ballerup Fritidspædagog Seminarium - klik her

Hjem

Bekæmp censur!  - Resist Censorship!